Започнах да чета една книга и въпреки глупавото й заглавие, се оказа хубава. Не е много дълга и така не можеш да се отегчиш от нея. Но най-гнусното в цялата книга е на задната корица - където виждам снимката на отвратителните хора (авторите - англичани). Щом си представиш тези хора в секс сцените по между им, които описват до последната подробност, искаш да спреш да четеш книгата.. . А книгата е интересна и си заслужава. Мъжът е висок, оплешивяващ, яко разноглед, облечен в пуловерче с изрязано деколте, от което излиза карирана риза. Лицето му е ужасно и прилича на гадна кривогледа риба. Жената не е толкова отвратителна, но пак не бих си представила как прави секс с който и да било. Каквото и да им се случва в цялата книга (което е предимно сексуално), винаги се сещам за тях и си представям лицата им.
Да се върнем на секс сцените. Всеки детайл е описан подробно и можеш да си представиш дори вените на оная му работа; как авторката е прекалено космата между краката и как авторът използва презервативи с вкус на къри. Колко трябва да си извратен за да ползваш такива неща.
Друго отблъскващо нещо е това, че те говорят един за друг, все едно са ужасно красиви и забавни. Тогава пак се връщам към снимката и ми става гадно, че не са пред мен да ги обидя. Спирам да чета книгата, почивам си от нея, докато забравя ужасните им лица, и след това продължавам отново. Заради тях още не съм я прочела.